مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بی اذن پدر

سلام درسته که بدون بکارت میشه بدون اذن پدر عقد کرد ؟ ایا مجازاتی داره و اینکه مراجعه بشه به پزشک قانونی و محضر گیر میدن؟ اگه وکیل همراه باشه بدون دردسر طی میشه؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دختر اگر باکره باشد باید برای ازدواجش اذن در ازدواج داشته باشد واگر پدر بدون دلیل با ازدواج دختر مخالفت کند می توان از دادگاه این اجازه را اخذ نمود

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام باید حکم تجویز ازدواج بدون اذن پدر بگیرید