مشاوره حقوقی رایگان - توهین توسط برادر

برادرم در ملا عام به من و خانواده ام توهین کرد به دزدی و .. و از الفاظ بد استفاده کرد و آبروی ما رو با الفاظ رکیک برد و تهدید به مرگ کرد و همچنین به صورت من کتک زد و علاوه بر این ها دخالت‌های بیجا می‌کند.
چه حکمی دارد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید شکایت کنید مجازات جزای نقدی و شلاق برای فحش های ناموسی دارد

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر تهدید وتوهین وافتراء مجازات خاصی دارد وشما باید برای طرح دعوا نیازمند دلیل می باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الفاظ بکار رفته حائز اهمیت است
مجازات توهین ساده 6تا 24میلیون تومان است اگر مشمول قذف نباشد
تحت عنوان تهدید و توهین طرح شکایت نمایید