مشاوره حقوقی رایگان - تعهد حجاب

سلام ؛ وقتتون بخیر
امروز من رو به دلیل نداشتن حجاب به پایگاه بردن و بعد از کلی امضا و اثر انگشت، بیرون اومدیم؛ خواستم بدونم این تعهد و امضاها سوپیشینه و سابقه کیفری محسوب می‌شه ؟ چون همش می‌گفتن شماها مجرمین !! ازمون عکس هم گرفتن با مشخصات.

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
این امضا و اصر انگشت ها هیچ وجاهت قانونی ندارد. بالطبع سابقه کیفری یا سوء پیشینه محسوب نخواهد شد.