مشاوره حقوقی رایگان - دعوای سر زمین

سلام ما سه برادر و سه خواهر هستیم و برادر کوچک با برادر بزرگ دعوا دارند که برادر کوچک میگوید که برادر بزرگترها به دلیل فروش ادوات کشاورزی حقی در زمین ندارد و این دعوا باعث شده من که حقی در زمین دارم برادر کوچک نمی‌گذارد من کشاورزی کنم و این شغل من هست و سوال من اگر من در زمین مقدار حق قانونی خودم کشاورزی کنم مشکلی از نظر قانونی برام پیش نمی آید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت نداشته باشد نمی توانید
از طریق دادگاه می توانید درخواست تقسیم ترکه بدهید و اگر قابل تقسیم نباشد باید درخواست فروش بدهید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مالک هستید میتوانید هر نوع تصرفی در ملک خود داشته باشید. اگر اختلاف به حدی است که نمیتوانید از ملک خود استفاده کنید درخواست تقسیم ترکه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت تصرف عدوانی یا ممانعت از حق به طرفیت برادر مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید سهم الاث خود را مطالبه نمایید