مشاوره حقوقی رایگان - به ماشینم خسارت واردکرده

سلام فقط تورابه خدامنوازاین عذاب نجات بدهید، ماشین پژوام تصادف کردم بعدازمدتی درسایت درج آگهی برای فروش دادم، فردیه خودراصافکارمعرفی کردوگفت من با20م، تومان درستش میکنم خلاصه26تومن گرفته ماشینم تیکه تیکه، وبلاتکلیف، چندوقته میرم محل کارصافکاراصلاکاری انجام نمیده بازهم میگه پول بده لوازم براش بخرم کلا50م تومان توافق کردیم وقرارشده نصفش رادادیم و20روزه رنگ شده تحویل بده وقتش تمومه کاری نکرده، شمابگوییدچه کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس نسبت به میزان خسارت وارده نظر دهد سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست تامین دلیل انجام دهید سپس با دلایل و مدارک دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین نمایید تا موضوع کارشناسی شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تامین دلیل ومطالبه خسارت کنید،الزام به انجام تعهد هم میتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است خودرو را تحویل بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نموده و مطابق قرارداد شفاهی مطالبه انجام تعهد صافکار را نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم تامین دلیل کنید و با استناد به مدارک از جمله شهادت شهود الزام به انجام تعهد دادخواست مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اتحادیه مربوطه نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تامین دلیل کنید و از طریق اتحادیه مربوطه هم میتوانید پیگیری کنید

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

با سلام
تامین دلیل نمایید و به اتحادیه مراجعه کنید ، مدارک پرداخت را همراه داشته باشید