مشاوره حقوقی رایگان - کار ناقص کابینت کار

باسلام.بنده برای ساخت ونصب کابینت ازنرم افزار آگهی یک کابینت کارگرفتم.اما کاررو ناقص تحویل دادوجواب تلفن نمیداد.ازایشان به اصناف شکایت نمودم واصناف بانظرکارشناس رای به دادن خسارت دادولی کابینت کارقبول نکردوپرونده به تعزیزات ارسال شدوبه اتهام تقلب رای به دادن70میلیون جریمه وپرداخت خسارت به بنده داده شد.ولی ایشان برای رفع اتهام وندادن جریمه وخسارت درشورای حل اختلاف ازبنده شکایت نموده است که الاف شده است.بایدچکارکنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر رای تعزیرات قطعی شده است ،مطابق رای اجرای خواهد شد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال رأی صادر شده از سوی تعزیرات بایستی به مرحله اجرا برسد و طرح دعاوی متفرقه مانع از اجرا نخواهد شد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تصویر شکایت ایشان را جهت ملاحظه وکیل و بررسی آن ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان تحت چه عنوانی شکایت کرده ؟

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام با ارائه مستندات ومحتویات پرونده تعزیرات در شورا از خود دفاع کنید دعوی نامبرده غیر وارد است .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. این دو ارتباطی با یکدیگر ندارند.