مشاوره حقوقی رایگان - فوت متصالح در صلح عمری با ذکر فسخ

سلام پدرم میخواهد با صلح عمری ملک خود را به مادرم انتقال دهد حال اگر مادرم زودتر فوت کند آیا با ذکر حق فسخ قرارداد برای پدر ایشون میتونن بدون نیاز به وراث مادر ملک خود رو پس بگیرن با فسخ قرارداد صلح حتی با فوت مادر میشه اینکار توسط پدر انجام بشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولاً صلح عمری تا مدت عمر طرفین پابرجا می‌باشد و با فوت احدی از طرفین منحل خواهد شد.