مشاوره حقوقی رایگان - تهدید توسط نوجوان

سلام و وقت به خیر. امروز یک نوجوان در راه بازگشت مدرسه با چاقو پسر ده سال ام را تهدید کرده و از او خوراکی هایش را گرفت وقتی مسیله را به من گفت چون در نزدیک محل هستند به پیش پدرش رفتم اما متاسفانه هم پدر و هم پسر هردو بسیار بد دهن بوده و پسر کار خود را اعتراف نکرد و پدرش سعی کرد چندید بار مرا بزند اما دیگر افراد اجازه را ندادند . میخواستم بپرسم میشه روی این فرد شکایت کرد . چه نتیجه ای این شکایت خواهد داشت . در ضمن هیچ یک از افراد حاضر به شاهد شدن نیستند به دلیل شرارت فرد و چندید باری نیز به همسایه ها مزاحمت ایجاد کرده و بر یکی از بچه ها که قمه کشیده بودند دیه او را نیز پرداخت نکرند . .تشکر از حسن توجهتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه شکایت ، خود شما باید ادعای خود را اثبات نمایید