مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث بدهکار بابت چک

سلام خسته نباشید
بنده از شخصی 2میلیارد تومان چک برگشتی دارم که هیچ ملکی املاکی به نام خودش نیست در و پدرش به تازگی فوت نموده بدستور قاضی از ثبت اسناد کشور که سه عدد ملک سند دار در کرج و تهران به نام پدر ایشون هست استعلام گرفتیم و هنوز تقسیم ارث نکردند آیا قاضی دستور مزایده میدهد یا دستور توقیف تقسیم وراثت؟وهر کدوم از این دو مورد که قاضی بخواد دستور بدهد چقدر زمان میبرد تقریبا؟

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
بله، امکان توقیف سهم الارث بدهکار وجود دارد. سرعت توقیف بستگی به وضعیت دادگاه و شخص پیگیر دارد.

موفق باشید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از املاک و اموال شناسایی شده به نسبت سهم الارث بدهکار، توقیف میشود و سپس در صورت عدم پرداخت بدهی، وارد مرحله مزایده میشود. سرعت و زمان بستگی به مرجع رسیدگی کننده و حجم ورودی پرونده در آن دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نسبت سهم ارث که به ایشان می‌رسد می‌توانید درخواست توقیف نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست ایشان را توقیف کنید ملک به مزایده گذاشته می‌شود به اندازه طلب خود برداشت نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به‌ نسبت سهم الارث قابل توقیف و مزایده است.
موفق باشید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله به نسبت سهم وی از اموال وی توقیف میشود.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام توقیف میشود _زمان بسته به روند دادگاه واداره ثبت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سهم الارث صادر کننده چک از ماترک پدری قابل توقیف است
و امکان مزایده ملک وجود خواهد داشت
اگر ورثه دادخواست تقسبم ترکه را مطرح کرده باشند امکان توقف آن وجود ندارد و تقسبم ترکه به نفع شما خواهد بود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان توقیف به میزان ئه‌م الارث خواهید داشت