مشاوره حقوقی رایگان - افزایش حقوق

سلام.من 5سال در شرکتی کار میکنم که کارش سنگین و تخصصی میباشد میخواستم ببینم کارفرما میتواند علاوه بر افزایش حقوق قانونی اداره کار جداگانه پایه حقوق را اضافه تر کند یا فقط در قالب پاداش میتواند پرداخت کند ممنون از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
مشکلی نیست و پایه تعیینی وزارت کار به این معنا هست که کمتر از آن نمی تواند پرداخت کند اما قرارداد بیشتر از پایه بلامانع است.

موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حداقل وزارت کار لحاظ شود بیشتر از آن توافق شود مانعی ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری بیشتر می‌تواند تادیه کند
کمتر خیر

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بله می تواند مانعی نیست .
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام توافق بیشتر از قانون کار مشکلی ندارد