مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

سلام ببخشید بنده یا یک دستگاه سوزوکی ویتارا مدل 90 تصادف کردم و بنده مقصر اصلی بودم از پشت زدم همون جا مدارک رو دادم به او و رفتیم الان سوزوکی 54 میلیون خرجش شده و بیمه 18 تومن داده و ماشین به اندازه 2 کف دست رنگ خورده به گفته راننده سوزوکی باید من هم خسارت ماشین رو بقیه رو پرداخت کنم هم افت،و بیمه بدنه شاملش نشد چون کروکی نداشتیم اگر شکایت کنه من باید هردو تارو پرداخت کنم یعنی هم افت هم بقیه خسارت و؟
ماشن بی رنگ بود یک کمی آفتاب سوختگی داشت ولی الان زیر زاپاس بند 2 کف دست رنگ میخورد چقده افت میخوررد ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

افت خودرو قابل مطالبه می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط قرارداد بیمه شما دارد اگر شامل سقف تعهدات بیمه باشد قابل دریافت است
تعیین میزان افت قیمت با کارشناس است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت براساس خودرو متعارف محاسبه می شود.
در خصوص افت قیمت نیز در صورت طرح دعوا می توانید اعلام کنید تا براساس خودرو متعارف محاسبه شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام افت قیمت را کارشناسان محترم دادگستری تعیین می‌نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به شرایط قرارداد بیمه شما دارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام افت خودرو قابل مطالبه است