مشاوره حقوقی رایگان - عدم توان پرداخت مالیات

من در سالهای 1400 ازطرف یک عده فامیل ها دوستان با پول آن ها خرید فروش ماشین کردم وحالابرام 250 میلیون مالیات اومده که هیچ وقت من توان پرداخت آن را ندارم وضمنا اصلا من آنقدر سرمایه تو عمرم نداشته و ندارم لطفا راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند با مستندات مربوطه به ممیزی مالیاتی خود رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اظهارنامه مالیاتی پرداخت می‌گردیدبه اداره مالیات مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق سازمان امور مالیاتی کشور پیگیری بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید نسبت به آن اعتراض در کمیسیون مالیاتی بررسی شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید ازطریق ممیزی اداره مالیات پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره مالیات مربوطه مراجعه فرمایید اگر تشخیص قطعی مالیات برای شما تعیین شده می‌توانید اعتراض نمایید