مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل طفل 6ساله دختره ملاقات با مادر

سلام خدمت اساتیدسپاسگذارم ازپاسخ شماگرامیان
اینجانب دارای فرزنددختر6ساله می‌باشم ک به دلیل اختلاف باهمسرم واینکه دخترم بابنده زندگی میکندمادرش ازطریق دادگاه خانواده حکم ملاقات یک روزدرهفته گرفته دخترم فقط دوهفته بامادرهمراه شدوهفته های بعدی حاضربه رفتن نشد وچون تحویل فرزنددرکلانتری انجام می‌شود مراتب صورتجلسه شدبامهرکلانتری حال بنده چه راهکار قانونی درارتباط بااین موضوع دارم
باسپاس مجدد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مراتب را به واحد اجرای احکام اعلام نمائید تا تدابیر مناسب اتخاذ گردد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام به اجرای احکام سربزنید وپیگیری کنید