مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتراض

ماده برای درخواست رسیدگی مجدد در دادگاه شهرستان بدوی چیست 478یا278 ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از ماده 478 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 استفاده شود.

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام به پرونده رسیدگی مجدد نخواهد شد مگر انکه اعاده دادرسی پذیرفته شود.
1-اعاده دادرسی حقوقی :ماده 426 قانون ایین دادرسی مدنی
2-اعاده دادرسی کیفری:ماده 474 ایین دادرسی کیفری
3- در خصوص ماده 278 قانون ایین دادرسی کیفری موضوع سوال نیز شایان ذکر است‌ موضوع این ماده رسیدکی مجدد در دادگاه بدوی نیست بلکه مربوط به تجویز تعقیب مجدد پس از صدور قرار منع تعقیب در دادسرا می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پرونده کیفری بوده و تجویز مجدد تعقیب متهم را می‌خواهید ماده 278 قانون آیین دادرسی کیفری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم قطعی صادر شده است شما باید درخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید
و شما باید دلیل جدید داشته باشید