مشاوره حقوقی رایگان - عدم داشتن گواهینامه موتور

با سلام. ممنون میشم لطفاً راهنمایی بفرمایید. برادرم سوار بر موتور با سرعت متعادل بودند که در یک لحظه موتوری با سرعت بالا از سمت راست به موتور ایشون برخورد میکنه که برادر من و موتورش زمین میخورند و خود اون شخص هم سرش به جدول میخوره و موتورش هم به دلیل سرعت بالاش چند متر جلوتر متوقف میشه. برادر من بالاسر اون شخص میره و متوجه میشه نفس نمیکشه و با تماس با اورژانس احیاش میکنه ولی همچنان بیهوش بوده و بعد اورژانس و پلیس میان و موتورها هم ضبط میشن و نصفه شب بعد از مراجعه به کلانتری برادرم خونه برمیگرده، اما متأسفانه امروز با مراجعه به بیمارستان متوجه شدیم اون شخص تموم کرده. نکته ای که وجود داره اینه که برادرم موتورش بیمه هست اما گواهینامه نداره، آیا احتمال داره مقصر شناخته بشه؟ هنوز اطلاع نداریم اون شخص گواهینامه و بیمه داسته یا نه. باتشكر

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگر برادرتان از نظر پلبس مقصر باشه بیمه اش دیه طرف مقابل را میده و ربطی به گواهینامه نداره،بابت نداشتن گواهینامه جریمه میشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه چیز بستگی به گزارش افسر کارشناس تصادفات پلیس راهور و کروکی وی دارد که البته اگر برادرتان را مقصر دانست می توانید در شورای حل اختلاف محل تصادف اعتراض کنید تا سه نفر کارشناس مجددا نظر بدهند
ضمنا علی رغم اینکه گواهی نداشته بیمه موتور داداشت دیه آن مرحوم را خواهد داد البته اگر برادرت مقصر باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه برادرتان دیه طرف مقابل را میده و ربطی به گواهینامه نداره نداشتن گواهینامه جریمه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
نظریه افسر راهنمایی و کروکی قابل اعتراض است
و شما باید درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید
و دیه متوفی پرداخت خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با کارشناسان راهور و تصادفات می‌باشد