مشاوره حقوقی رایگان - ندیده گرفتن ابرازات متهم

باسلام.باتوجه به اینکه قاضی به اضهارات بنده وابراز اینکه شاهدانی دارم که میتوانند صحت ادعای بنده رو تایید کنند توجهی نکردند ودرصدورحکم نوشتن باتوجه به دفاعیات بلاوجه متهم اصلا بنده روتودادیاری بازپرسی نکردن که اینچنین تو حکم آوردن.وبنده اعتراض زدم باتوجه به ماده 240 بنده ب وج.قانون آیین دادرسی کیفری تقاضای تجدید نظر کردم آیا در استان موقع رسیدگی بنده ودوتاشاهدانم رااحضارمیکنند تابیکناهی خودم و ثابت کنم ممنون میشم لطف کنید راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با اعتراض خود در لایحه دفاعیه به شهود اشاره،و استشهاد را ضمیمه میکردید.با وکیل متخصص در این مورد حتما مشاوره نمایید.اعتراض به قرار و نقض آن کاملا تخصصی است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام پرونده بررسی میگردد و درصورت نیاز به ادله و شهود بله