مشاوره حقوقی رایگان - استخدام سپاه

سلام عرض سلام
من میخواهم بروم دانشگاه امام حسین ولی شکم‌ دار هستم اما وزنم با قدم‌ میخورد و اضافه وزن ندارم آیا ایراد دارد شکم‌ داشته باشم
سوال دوم:پدر من جانباز و ایثارگر است آیا میتوانم با سختی کمتری وارد سپاه شوم؟
و برادرم سابقه دوسال حبس بخاطر دعوا دارد آیا مشکلی ایجاد میکند یا بخاطر جانباز و ایثارگری پدرم هیچ اشکالی ندارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد