مشاوره حقوقی رایگان - اختصاص یافتن پارکینگ و انباری

باتوجه به موارد ذیل :
1- یک واحد از ساختمان در حال ساخت (4 ساختمان 10 واحده در 5 طبقه در یک مجتمع) را به همراه پارکینگ و انباری، بصورت قراردادی با سازنده معامله نمودم
2- زمان تحویل واحد ها برای اعضا حدود 3 سال به تاخیر افتاد. و کشمکش و شکایت بین اعضا و سازنده ایجاد شد.
3- سازنده درخواست نمود بابت جریمه تاخیر بصورت توافقی حل و فصل نماییم تا واحد ها را تحویل دهم لذا اینجانب مطابق صورت جلسه ای در راستای قرارداد اولیه مبنی بر تحویل گیری واحد، واحد خودم را به همراه پارکینگ و انباری با محل مشخص و قید شده در صورت جلسه (انباری و پارکینگ مشخص شده کمی مرغوب تر می باشد بطوریکه انباری آن کمی بزرگتر و پارکینگ آن طوری است که میتواند بصورت غیر رسمی دارای یک پارکینگ مزاحم هم باشد)، تحویل گرفتم و درب انباری را نیز قفل آویز زدم.
4- اکثر اعضا با شکایت به دادگستری و رای دادگاه فقط واحد ها را تحویل گرفته اند و محل پارکینگ و انباری برای آنها مشخص نیست.(البته به تعداد واحد ها انباری و پارکینگ بدون مزاحم وجود دارد و از ابتدا سازنده در نظر گرفته است)
5- در حال حاضر بخاطر اختلافات بین سازنده و اعضا و رای دادگاه ، سازنده در زندان میباشد. اعضا، تشکیل هیئت مدیره داده و هیئت مدیره با مجوز از دادگستری باقیمانده امور ساختمان نظیر پیگیری و نصب انشعابات، پایان کار، تفکیک سند ، اخذ سند ،تسویه حساب شهرداری، دارایی و ... را در حال انجام می باشند.
سوالات :
1- آیا از نظر قانونی بنده مالک انباری و پارکینگ با محل مشخص شده در قرارداد هستم ؟
2- آیا آنها ( اعضا و هیئت مدیره ) حق دارند که انباری و پارکینگ قید شده در قرارداد من را به همراه سایر انباری و پارکینگ ها، بر اساس قرعه کشی و یا شماره گذاری به ترتیب واحدها و طبقات و... تقسیم و اختصاص به واحد ها دهند؟
3- آیا شهرداری در حین پایان کار یا صورتمجلس تفکیکی و .... می تواند بدون در نظر گرفتن محتویات قرارداد من ، انباری و پارکینگ ها را تقسیم بندی و به واحد ها اختصاص دهد؟
4- اگر به هر دلیلی مجددا تقسیم بندی نمایند من شکایت کنم کیفری است یا حقوقی؟
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

با سلام. اداره ثبت در زمان تفکیک واحدها و اختصاص پارکینگ به واحدها با تقاضای مالکین می بایست اختصاص جای پارک منظور در قراردادتان را به واحد شما دهد. در غیر اینصورت دعوی حقوقی مطرح نمایید.