مشاوره حقوقی رایگان - نصب بالکن شیشه ای

با سلام جهت نصب بالکن شیشه ای در ساختمان 6 طبقه که 3 واحد به نام سازنده است(4 مالک برای 6 واحد) رضایت 3 مالک کافی است؟
با توجه به پارک 2 خودرو اضافی در مشاعات و ساخت غیر قانونی بهار خواب در پشت بام توسط سازنده ساختمان و استفاده از آب عمومی و تانکر آب و پمپ آب اتش نشانی برای منزل شخصی و عدم ارایه بیلان مالی علی رغم درخواست مالکین تبعات قانونی برای سازنده دارد؟
با توجه به انجام سرقت از منزل ما به علت عدم ایمنی و دسترسی از بالکن به منزل امکان گرفتن مجوز از مراجع قانونی جهت نصب بالکن شیشه ای امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

پوشاندن بالکن مانعی ندارد
اقدامات مالک غیرقانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
سایر مالکان میتوانند دادخواست حقوقی مطرح نمایند