مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام چرا بعضی از وکلای محترم میفرمایند هزینه خرابی درب ریموتی به کسانی که در سند ملکشان پارکینگ ندارند تعلق نمیگیرد وبعضی دیگر از وکلای عزیز میفرمایند همه ساکنین باید هزینه درب ریموتی را بدهند .خیلی ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود چه پارکینگ داشته باشید چه نداشته باشید باید پرداخت شود چون مشاعی است بالاخره در ایسباب کشی ووو استفاده میکنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اصولا" هزینه های مشاع بر عهده همه مالکین است .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درب پارکینگ، تنها برای عبور و مرور خودرو نیست بلکه برای کارهای دیگر از جمله جابه‌جایی وسایل خانه استفاده می‌شود فلذا لازم است که واحدهایی هم که پارکینگ ندارند هزینه‌های مربوط به درب ریموت‌دار پارکینگ را تأمین نمایند‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمام مالکین هم ریموت داشته باشند هم هزینه های مربوطه را بدهند