مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام ماشین من کف صندوق عوض شده این قانونی که میگه تعویض پلاک نمیشه از چه تاریخی تصویب شده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً هر تغییراتی که روی خودرو درج بشود می‌بایست با مجوز قانونی باشد به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما با أخذ مجوز نسبت به تغییرات انجام شده می‌توانید تعویض پلاک را به سرانجام برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با أخذ مجوز نسبت به تغییرات انجام شده امکان تعویض پلاک هست