مشاوره حقوقی رایگان - احراز در حکم شهید

علی الظاهر،پدرم کارمند دفتری دادگاه بوده که توسط ارباب رجوع و در حال انجام وظیفه و پشت میز اداری با اثابت دو گلوله اسلحه کمری و در ملا عام به قتل میرسد؟ بر قاعده نحن نحکم باالظاهر،پدرم مشمول حق در حکم شهید میشود؟
با تشکر
ابعاد پنهان مساله فعلا پنهان مانده است.لازم به توضیح است،قاتل توسط قوه قضائیه اعدام شد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً شهید یا در حکم شهید زمانیست که در میدان‌های عملیاتی میدان تیر یا رزم‌ههایش های نظامی حادثه ایجاد شود در هر صورت می‌توان درخواست خود را به بنیاد شهید ارائه تا در کمیسیون ماده 15 رسیدگی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر حکم شهید را ندارد وفقط قتل محسوب که خوب حسب دلایل ووقایع مربوطه قاتل اعدام می گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است از طریق اداره بنیاد شهید پیگیری بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره بنیاد شهید پیگیری بفرمائید.