مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

سلام وقت به خیر
3 سال پیش ملکی رو در زیر همکف به متراژ 60 متر خریداری کردم که حدودا 20 متر هم حیاط جنوبی دارد و این حیاط اختصاصا از سالن واحد من ورود دارد و یک درب هم در خیابان
مالک قبلی به من گفته بود که حیاط رو واحد های دیگه اجازه استفاده ندارند اما حالا که 3 ساله مستاجر من ساکن هست مدام واحد های دیگه مزاحمت دارند و از پنجره سالن که به داخل حیاط مشرف هست داخل واحد رو مشاهده می‌کنند
آیا من این امکان رو دارم که با مجوز شهرداری و یا در ازای پرداخت مبلغی بهشون حیاط رو اختصاصی کنم؟

پاسخ ها :

امیرحسین محمدی پارسا

جناب آقای امیرحسین محمدی پارسا :

با سلام
اساسا حیاط و فضای راه پله ها جزء مشاعات هست و حق استفاده اختصاصی ندارید مگر این که در سند ملک و یا در صورتمجلس تفکیکی یا تقسیم نامه ها به این موضوع صراحتا و مکتو ب اشاره شده باشد وگرنه بیان شفاهی افراد اعتباری ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان ندارد
حیاط جز مشاعات ساختمان است