مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی

سلام
همسر بنده هر دعوایی که بینمون پیش میاد فورا اقدام به خودکشی میکنه یا تهدید میکنه که خودمو میکشم.
آیا میتونم علیه این کارش به مراجع قانونی شکایتی داشته باشم.در ضمن دلیل خودکشیرو هم اذیت شدن من بعد از اقدام موفقش ذکر میکنه

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دادخواست طلاق به استناد عدم تعادل روحی زوجه

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. شما امکان شکایت از همسرتان از این بابت ندارید ولی این موضوع ناشی از عدم تعادل و سلامت روحی همسر شماست و مصداق عسر و حرج است. اگر امکان همزیستی شما با او نباشد اثبات این عسر و حرج روند طلاق شما را آسان خواهد کرد.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام می توانید به استناد عدم تعادل روانی درخواست طلاق بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا مشکلات روحی دارند بجای شکایت مشاوره روان شناسی ویا روانپزشکی بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودکشی از سوی قانونگذار جرم‌انگاری نشده است و قابل شکایت نیست.