مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل

من زنم رو برده ام خونه پدرش تا به اون ها سر بزنه ،ولی الان برنمیگرده و میگه می‌خوام ازت طلاق بگیرم آیا من میتوانم به زنم شکایت کنم که چرا هر ماه این گونه می‌کند،وهمیشه از من دوری میکند ونزدیکم نمی آید ومن را با بقیه مقایسه میکند و سرکوب میزند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید به مشاور خانواده مراجعه کنید
از لحاظ قانونی میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. می توانید اظهارنامه بفرستید برای همسرتان و اگر به منزل شما نیامد دادخواست تمکین بدهید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

با سلام.
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اظهارنامه تمکین برای وی ارسال کنید