مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و تخریب اموال شخصی عمدی

سلام ما فردیو دیدیم تو کوه داره ازمنو دوستم که اقاست فیلم میگیره و ما تقریبا تو وضعیت بدی بودیم.بیخیال شدیم . دیدیم جلوتر داره از یه زوج دیگه هم فیلم میگیره .رفتیم به اون زوج گفتیم و اینا دعوا کردن و شیشه ماشین فیلمبردارو شکستن.اونم اومد هم به ماشین ما زد با ماشینش هم به ماشین اون یکی زوج . الان داییشو به عنوان شاهد میخاد بیاره که این دوتا مرد منو خفت کردن در صورتی که داییش اصن تو صحنه دعوا نبوده .میتونه اثبات کنه؟؟ چیزی ازش ندزدیدیم اصن و فقط دعوا بوده اونم درحد کبودی. و من یه فیلم دارم دم پاسگاه ازین اقا که تنهاست تو ماشین و با گوشیش کار میکنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود