مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح

ابلاغیه اتهام نسبی
در جریان یک درگیری کنار درب بیمارستان یک راننده تاکسی مانع و مزاحمت برای ما جهت ورود به بیمارستان و حتی من و امبولانس را توهین و تهدید میکرد و چون با افراد دیگر درگیر بود و انها فرار کردند ان را به من نسبت داده و حتی خود صورت جلسه مرکز امبولانس و صورت جلسه پلیس مبنی بر مزاحمت شخص تاکسی و اینکه بنده مقصر نبوده و حتی همان روز بنده را دادسرا و قاضی بدون وثیقه به من گفت که بروم و الان چند سوال داشتم
1_راننده تاکسی از برادرم که ان روز در همان امبولانس بود در مرگ مغزی بود شکایت کرده!
2_برای من دوباره ابلاغیه امده و من نامه امبولانس دارم که در ضرب و جرح نبوده و دوباره تبرئه میتوان بشوم؟
3_در ابلاغیه آمده که اگر رفتم کفیل معرفی کنم آیا میتوانم در خواست نیابت دهم که کفیل را شهر خودم معرفی کرده و بعدا برای پاسخگویی در دادگاه ان شهر حضور داشته باشم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به دادسرا مورد نظر مراجعه و باستناد صورتجلسه پلیس و شاهدان از خودتان دفاع کنید