مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از نیروهای مسلح

با سلام
کارمند پیمانی وزارت دفاع با 3.5 سال سابقه هستم. طبق قانون پیمانی من 5 سال تعهد خدمت دارم ولی میخواهم 1.5 سال زودتر از مجموعه خارج بشوم. بنده کارمند هستم و هزینه ای برای آموزش بنده نشده است و کارت پایان خدمت هم از قبل دارم. اما به شدت به تخصص بنده نیاز دارند.
اگر درخواست استعفا دهم، آیا مشمول جریمه برای 1.5 سال باقیمانده می شوم؟ راه صحیح استعفا چیست؟
اگر بعد از استعفا، غیبت داشته باشم و از حقوق هم استفاده نکنم، فقط به اندازه غیبت ها و حقوق واریزی جریمه می شوم؟ یا جریمه دیگری هم شامل من می شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بستگی به شرایط قرارداد پیمانی شما خواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات وزارت دفاع در این خصوص ملاک عمل است به آن وزارتخانه مراجعه و درخواست خود را ارائه دهید