مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلا

سلام وقتتون بخیر..
من در حال طلاق از خانومم در دوران نامزدی هستیم ...
من تو این دوسال طلاهایی می خریدم که برا پس انداز کنم و به خانومم می دادم همینجور مراسمی دور خودش کنه .. الان میگه طلاها برا منو بهت بر نمی گردونم ... فاکتور طلا به اسم خودم و کارت پدرم کشیده شده ..لطفا راهنمایی کنین چیکار کنم ؟؟؟ و چه بگم که به عنوان سرمایه گزاری قبول بشه تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت استرداد طلا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد بدهید و اعلام کنید امانت بوده است.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر فاکتور بنام شماست دادخواست استرداد طلا را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان استرداد طلاها وجود خواهد داشت
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و