مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول دزدی

سلام چند وقت پیش من توی سایت آگهی یه آگهی دیدم ک گذاشته بود همکاری در خرید و فروش ارز من باهاش از طریق تلگرام ارتباط برقرار کردم و اون پول واسم کارت به کارت میکرد و من براش ارز می‌خریدم و می‌فرستادم به کیف پولش بعد چند روز حسابم مسدود شد پیگیری کردم فهمیدم پول از حساب مردم میدزدیده و برام می‌فرستاده منم ک خبر نداشتم و بهش میگفتم چرا از حساب های مختلف میاد بهم میگفت ادمین هامون برات کارت به کارت میکنند و من هم خبر نداشتم ک پول شخص دیگه ایی هستش حالا اون شخص رفته از من شکایت کرده میخواستم بدونم من مجرم هستم الان؟ یا اینکه مجرم کس دیگه ای هستش لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با مستندات خود در دادگاه حاضر و دفاع کنید.از مشاوره با وکیل استفاده نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
شما می توانید شکایت کیفری مطرح نمایید
و