مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام بنده 4ماه پیش ماشین گرفتم پول را واریز کردم ، و یه مقدار واسه دفترخانه مانده ، طرف نمیاد واسه سند زدن ماشین ، چون سند به اسم یکی دیگه بوده ، ماشین هیچ شکایاتی هم ندارد ، الان من چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید، اگر می خوام شکایت کنم چطوری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
بهتر است در ابتدا اظهار نامه هم برای فروشنده و هم برای مالک خودرو به استناد مبایعه نامه تنظيمي ارسال کنید