مشاوره حقوقی رایگان - درصد غرامت شکستگی مچ دست چپ( شکستگی کالیس)

با سلام
میخواستم بدونم درصد غرامت شکستگی مچ دست چپ(شکستگی کالیس) که عمل جراحی شده و پین و فیکساتور گذاشتن چقدر است. متشکرم

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربرگرامی تشخیص میزان جراحت و تعیین و نوع دیه بستگی به نظریه پزشکی قانونی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی مبلغ جزو دیه مشخص نمی‌باشد می‌بایست توسط پزشکی قانونی معاینه شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. میزان‌ صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق کتاب چهارم بخش دیات قانون مجازات اسلامی