مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ارث به خواهر

سلام من پدرم 2 سال است که فوت کردند زمین های زیادی دارد ولی برادرم میگوید به خواهرانم هیچی نخواهم داد و ما شکایت کردیم و به دادگاه رفتیم ولی باز هم قبول نکرده است تا چه موقع میتواند این حرف را بگوید؟ اگر تا آخر راضی نشد و این گونه ادامه داد چه خواهد شد؟
لطفاً پاسخ دهید ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با طرح دعوا متناسب اقدام کنید به نتیجه خواهید رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر اموالی که به نام پدر شما باشد به شما ارث می‌برد و کسی نمی‌تواند این حق را از شما بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برادرتان نمیتوان مانع تقسیم ارث شود قانون خودش ارث را بین شما تقسیم میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رضایت یا عدم رضایت ایشان ملاک نیست ودادگاه بر اساس قانون ایشان را محکوم خواهد کرد