مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک جراح مغز و اعصاب

سلام وقت بخیر حدود 10 سال پیش بدلیل سقوط از ارتفاع آسیب نخاعی شکستگی چهارتا از مهره ها (له شدگی نخاع) شدم پس از عمل محل پلاتینها عفونت کرده ومن دوباره به همان دکتر مراجعه کردم که او تمامی پلاتینها را خارج کرد وگفت برو خانه خوب میشوی الان پس از گذشت 10 سال خوب که نشده بدتر هم شده ام دکتری دیگر برایم ام آر آی نوشت وقتی انجام داده ونزد او بردم گفت یکی ازمهره ها بکلی ازبین رفته ودیگری تا نصفه سائیده شد ودتای دیگر جوش خورده من تمامی این 10 سال را در خانه سر جا خوابیده بودم لطفا راهنماییم کنید که چگونه از او شکایت کنم بنده ایًثار گر هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
دیه مشمول مرور زمان نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعیشخصی که مدعی است می‌بایست برای دعای خود دلایل و مستندات داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید شکایت کنید لیکن باید بعنوان مدعی این مساله را اثبات کنید