مشاوره حقوقی رایگان - احکام صادره از دیوان عدالت اداری به بنیاد شهید

با سلام‌، اینجانب از رزمندگان دفاع مقدس ناجا هستم در اجرای بند الف ماده 87 برنامه پنجساله ششم توسعه ، در شورایعالی و کمیسیون احراز جانبازی ناجا جانباز شناخته شده ام ، متاسفانه بنیاد محترم بر خلاف مفاد مصرحه ماده قانون فوق از پذیرش اینجانب بعنوان جانباز خودداری کرده بناچار به دیوان عدالت اداری شکایت کردم ، دیوان به نفع اینجانب رای داده ، مجددا بنیاد محترم به رای دیوان اعتراض کرده و نهایتا دادگاه تجدید نظر دیوان ، رای بدوی را تایید و وبنیاد را ملزم به پذیرش اینجانب بعنوان جانباز نموده است اینک حدود 24 روز از تاریخ صدور رای دادگاه تجدید نظر سپری شده ، راهنمایی کنید که بنیاد کی و چه اقدامی انجام خواهد داد و من چه کاری انجام دهم ، ممنونم