مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

باعرض سلام و خسته نباشید. من مالک یک واحد اپارتمان از یک ساختمان سه طبقه هستم. مالک زمین که ساختمان را ساخته. سه واحد ان را فروخته و واحد همکف مال خودشه. و بعد از چند سال حالا میخواد بیاد یک طبقه دیگر بسازد. ایا مجاز به ساخت میباشد.

پاسخ ها :

ساخت طبقه اضافی روی طبقات ساختمان اضافه کردن به طبقات ساختمان قوانین ساخت و ساز