مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

زنداداشم برای اثبات حرفهایش که بیشتر هم دروغ بود زنگ زد به من وحرف زد و من بیشتر گوش کردم تا اینکه ایشون آروم بشه آیا می‌تونه با صدای ضبط شده ی من علیه برادرم کاری کنه؟ در ضمن ایشون راجع به ماشین و طلا هم صحبت کردن که من رد نکردم الان ایشون با این صدا می‌تونه کاری کنه و اینکه من میتونم از ایشون به خاطر ضبط صدا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ضبط صدا دلیل قانونی نیست ولی می‌تواند همراه با دلایل و قرائن دیگر از جمله قرائن مثبته باشد