مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با عرض سلام مبلغ چهار میلیون با کارت من کلاهبرداری شده که واقعا خبر نداشتم الان به تهران نیابت داده شده آیا حبس دارد شخصاپیگیری کنم و داخل کارتم پول دارم میتونم از پول داخل کارت زیان طرف مقابل را پرداخت کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام وقتی شما مرتکب جرمی نشدین حبس نداره ولی به بانک هم مراجعه کنید اگه اشتباهی پول به حسابتون اومده منبع و منشا رو پیگیری کنید