مشاوره حقوقی رایگان - تهدید تلفنی

با سلام و عرض ادب و احترام.
شخصی که میشناسیم به ما زنگ زد و بصورت تلفنی خانواده ما را به اینکه بلایی سر ما می آورد تهدید کرده است.ما صدای ضبط شده از اون مکالمه نداریم، اما زمان مکالمه خانواده همه حضور داشتیم.

آیا برای ترساندن ایشان و دَفعِ این شَر میتونم داخل وبلاگ و سایت خودم یا شبکه های اجتماعی مثلا مطلبی با عنوان زیر منتشر کرده و به تهدید کننده بگویم که اگر کاری انجام دَهی همه خواهند فهمید؟

متنی که میخواهم مشر بدم:
به نام خدا
در تاریخ فلان شخصی با نام و شماره ملی و آدرس فلان خانواده ما را تهدید نموده است، لذا از این تاریخ به بعد هر اتفاقی یا حادثه ای برای هر یک از افراد خانواده حادث شود مسبب آن شخص نامبرده و خانواده ایشان میباشد.

نکته: خانواده و فامیل این شخص از نظر فرهنگ پایین بوده و حتی سابقه خشونت در بین خود را هم دارا میباشند.

راهنمایی شما برای بنده چیست؟ بهترین کار چیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول اظهارنامه برایش ارسال کنید بعد شکایت تهدید کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر نمی توانید اگر ادله ومدرکی دال برتهدید طرف دارید باید از وی شکایت کیفری تهدید نمایید

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام با توجه به وجود چند نفر شاهد می توانید شکایت کنید و شهود را نیز معرفی نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. خیر نمیتوانید و تبعات خود را دارد. بهتربن کار ارسال یک کتن تحت اظهارنامه و ببان ماوقع در ان اطهارنامه است ک طرف مقابل متوجه اشتباه خود گردد و سپس زرح شکایت

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از درج نام و مشخصات وی در شبکه های اجتماعی خودداری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر چنین متنی را منتشر ننمایید
اگر شما شاهد دارید میتوانید شکوائیه کیفری تهدید مطرح نمایید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

خیر -اگر شهود دارید میتوانید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به جرم تهدید به استناد شهود شکایت نمایید