مشاوره حقوقی رایگان - بدهی شهرداری بعد از خرید خانه

باسلام اینجانب یک ماه است خانه ای را قولنامه ای خریداری کرده ام حالا که ساکن شدم هرروز از شهرداری می آیند و میگویند خانه تخلف شهرداری دارد مبلغ 88میلیون و خورده ای و دستور داریم خانه را تخریب کنیم حالا هرچه به صاحبخانه می‌گوییم این مبلغ را پرداخت کن صاحبخانه می‌گوید من این مبلغ را نمیدم. سوال من این است آیا می‌توانیم شکایت کنیم وعنوان شکایت وچی بگیم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برابر مفاد قولنامه امکان طرح دعوا علیه فروشنده را خواهید داشت.