مشاوره حقوقی رایگان - دیه اعدام

سلام در سال 93 به حکم اعدام و قصاص نفس پدر محکوم شد
جرم ان قتل عمدی بودو اعدام کردن من من و خواهرم تنها وارث آن بودیم آیا دیه ای پرداخت کردند؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اعدام شده باشد دیگر دیه منتفی خواهد شد و پرداخت نخواهد شد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر به عنوان مجازات جرم قتل عمدی به قصاص محکوم و اعدام شده اند دیه ای تعلق نمیگیرد مگر اینکه مقتول زن بوده باشد و نصف دیه را برای قصاص پرداخت کرده باشند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

یک وکیل

با سلام و وقت بخییرسوال نیاز به توضیحات بیشتری دارد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
پس از اعدام پرداخت دیه منتفی است

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در صورت صغیر بودن شما در زمان اجرای حکم اعدام ، سایر ورثه ( احتمالا پدر بزرگ یا مادربزرگ شما ) مبلغ دیه را در صندوق دادگستری به نفع شما واریز نمودند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما جزو اولیای دم بوده‌اید و یا صغیر بوده‌اید اشخاصی که قصد اعدام داشتند می‌بایست سهم شما را کنار گذاشته باشند

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگر قصاص شد دیگه دیه پرداخت نشدن