مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن انشعاب آب و برق و گاز زمین

با عرض سلام .ما در سال 87 زمینی در روستا خریداری کردیم و وقتی در حال ساخت ساز بودیم متوجه شدیم که زمین در محدوده کشاورزی است و ما ملک را نیمه کاره رها کردیم و الان ملک ما وارد محدوده ساخت و ساز شهری شده ولی ما جواز ساخت نداریم .برای گرفتن انشعابات آب وبرق و گاز باید چه کنیم .ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید ابتدا به بنیاد مسکن و دهیار مراجعه کنید و درخواست صدور جواز ساخت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید خانه را تکمیل نمایید و بعد درخواست نمایید تا پرونده در کمیسیون مطرح گردد و جریمه ساخت بنا غیر مجاز را پرداخت نمایید
و درخواست کنتور اب و برق را نمایید

و شما می توانید ابتدا درخواست صدور پروانه ساخت نمایید