مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید اگه شوهر یک خانوم به همسر خود تهمت بزند و شک کند که با مرد دیگری رابطه داشته و به دادگاه اعلام کند و مدرکی نداشته باشه در پزشکی قانونی مشخص میشود که این زن با یک مردی غیر همسر خود رابطه داشته یعنی با پزشکی قانونی مشخص میشود که مثلا این خانوم علاوه بر همسر خودش با یک مرد دیگر رابطه جنسی داشته تا چند وقت بعد از رابطه مشخص میشود که رابطه داشتن یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری ن
تحت شرایطی امکان بر ملا شدن متصور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای این مورد خانم را به پزشک قانونی ارجاع نمی‌دهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ این موضوع از سوی پزشکی قانونی قابل تشخیص است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه تشخیص بدهند ، البته ما پزشک نیستیم ولی تصور می کنم تا 48 بعد از نزدیکی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابتدا باید هر کس که چنین ادعایی دا می‌کند دلایل ارائه کند اگر دلایل مناسب و کافی نداشته باشد شکایت وی رد می‌شود و نتیجه بخش نخواهد بود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که از رابطه جنسی مدتی گذشته باشد و معمولاً استحمام کردن اعث از بین رفتن آثار رابطه نامشروع می‌شود معمولا تا چند روز اول قابل تشخیص است البته با وجود شرایطی

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام فقط از حیث بررسی پرفایل ژنتیکی یا همان dna امکانش هست که آنهم زمانش محدود می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه داشته باشه تحت شرایطی ممکن است.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت وجود علایم روی لباس یا بدن شخص نهایتا تا 48 ساعت قابل تشخیص است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعید است چنین موضوعی از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات باشد.
اجباری برای مراجعه زن به پزشکی قانونی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر علائمی از روابط نامشروع وجود داشته باشد امکان‌پذیر است که پزشکی قانونی آن را تشخیص دهد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در جرایم موضوع اعمال منافی عفت و رابطه نامشروع تحقیق بدون ارائه دليل ممنوع است ‌

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اصلا برای این شکایت خانم را پزشکی قانونی ارجاع نمی دهند.

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

با وجود آثار باقی مانده آن هم درزمان محدود

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

اجباری برای رجوع به پزشکی قانونی نیست وقتی همسر فرد دلایل محکمه پسندی ارائه نمی‌نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای رابطه نامشروع اول باید یکسری مدارک و دلایل داشته باشید تا نهایتا دستور ارجاع به پزشکی قانونی صادر شود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

معمولا 1 الی دو ماه ولی باز هم پزشک متخصص باید نظر دهد

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

نخیر با ابزار پزشکی فعلی مشخص نمیشه