مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در کمیسیون گواهینامه

باسلام و احترام حدود 7 سال پیش رفتم ثبت نام کردم برای گواهینامه پزشک گفت باید بروی کمیسیون و کمیسیون هم رد شدم نامه دادن برای راهنمایی رانندگی و گفتن گواهینامه نمیدهند از کدوم مرجع قانونی میتونم نگاه کنم ببینم ثبت شده تو سیستم یا نه اگر نشده باز بروم ثبت نام کنم چون من10 سال هست رانندم یک بار تصادف داشتم فقط گواهینامه لازمم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. به همان مرجع که قبلا رفته اید رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به راهنمایی رانندگی مراجعه نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

کمیسیون راهنمایی و رانندگی محل درخواست به آن محل مراجعه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
مجدد به راهنمایی رانندگی مراجعه کنید و جویای علت رد شدن خودتون بشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید