مشاوره حقوقی رایگان - عدم استنکاف زوجه و ترک‌ نکردن منزل از طرف فرزندان زوجه

عرض درود و خسته‌نباشین
خدمتتون عارضم که همسرم درسال 96 فوت کردن و بنده به دلیل شغلم و داشتن یه دختر 2/5 ساله علی‌رغم میل باطنی با خانمی مطلقه و دارای 2 فرزند(پسر 9 ساله و دختر 11 ساله) ازدواج کردم. اوایل زیاد مشکلی نبود اما کم‌کم مشکلات شروع شد، حالا این عزیزان باتوجه به‌اینکه بزرگ شدن و هم از لحاظ شرعی و هم اخلاقی مشکل‌ساز هست و چندین مرتبه اعلام بنده به این عزیزان اما هیچگونه اقدامی نسبت به ترک منزل ندارن، که باعث کلی مشکلات و درگیریهای کلامی و غیره شده... لطفا اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم مشکل حل کنم؟ درضمن پدر فرزندان در قید حیات هستند و از نظر مالی و غیره مشکلی ندارند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مانع از ورود آنها شوید و اگر مزاحمتی داشتند شکایت کنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام به نظر می توانید اقدام قانونی نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به اینکه شما مسولیتی در قبال آنها ندارید میتوانید اجازه ورود به آنها ندهید و در صورت ایجاد مزاحمت از آنها شکایت کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما مسئولیتی در مقابل فرزندان همسر دوم خود ندارید مگر در عقد ‌نکاح دوم ، شرط شده باشد

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

اگر نگهداری از آنها شرط نشده باشه شما مسئولیتی نسبت به آنها ندارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت پسر که تا 15 سااگی با پدرش است در مورد دختر می تواند با تمایل خود با پدر یا مادر زندگی کند.البته توافقات شما در زمان ازدواج هم باید بررسی شود.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما میتوانبد از همسرتان بخواهیید فقط خودشان از شما تمکین کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا مسئولیتی ندارید اما بهتر است رایزنی و سازش انجام پذیرد