مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد بدون اطلاع همسر

سلام. من همسرم هشت ماه قهر کرده و حاضر به برگشت نیست. من هم حاضر به طلاق نیستم. می خواستم بدونم صیغه بدون رضایت همسرم از لحاظ شرعی و عرف اسلامی اشکال داره. چون بالاخره من نیاز دارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ازنظرشرعی حق مرد است وصحیح وحلال است
ازنظرقانونی نکاح موقت نیازی به ثبت رسمی ندارد مگردرصورت توافق طرفین یاشرط یا باردارشدن زوجه
ازنظرشرط ضمن العقدعقدنامه زن دایم به زن اول وکالت درطلاق دارد که زن خودرامطلقه کند

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
بله ایراد دارد
شما ابتدا باید از طریق دادگاه حکم نشوز همسر اول رو بگیرید
بعد از قطعیت دادخواست اجازه ازدواج مجدد بدید و درصورت صدور رأی به نفع شما و قطعیت آن امکان ازدواج دائم یا موقت وجود داره