مشاوره حقوقی رایگان - صیغه ی زن دیگر بدون رضایت همسر اول

اگر بر فرض، پیگیری و ردیابی خیانت شوهرم، من را به صیغه ی یک زن دیگر بدون اطلاع و رضایت من برساند ،چه حقی برای من در دادگاه به وجود می آید و شوهرم به چه چیزی متهم می شود؟ آیا دادگاه رای به طلاق من با حق و حقوق کامل می دهد؟ یا شوهرم را مجبور به فسخ صیغه می کند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بر اساس شروط ضمن‌ عقددر صورت اثبات حق طلاق با مطالبه حقوق خود را خواهید داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بر اساس شروط ضمن‌ عقددر صورت اثبات حق طلاق با مطالبه حقوق خود را خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بر اساس شروط ضمن‌ عقددر صورت اثبات حق طلاق با مطالبه حقوق خود را خواهید داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس شروط ضمن‌ عقدوتحقق ان حق طلاق با مطالبه حقوق خود را خواهید داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بر اساس شروط ضمن‌ عقد در صورت اثبات حق طلاق با مطالبه حقوق خود را خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر اساس شروط ضمن‌ عقددر صورت اثبات حق طلاق با مطالبه حقوق خود را خواهید داشت