مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج صیغه

باسلام
من خانمم از هم یک ساله که جدا زندگی میکنم آیا من با یک زن دیگر بصورت صیغه زنگی کنم می‌تواند ازمن شکایت کندیا از دادگاه شکایت کند بدوند ازدواج صیغه کردم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صیغه باشید نه اما بابت تصرف خانه میتواند اجرت المثل ایام تصرف در ملک خودش را دهد در غیر این صورت تحت این عنوان قابل شکایت نیست

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

شما کار غیر قانونی مرتکب نشده‌اید، منتها اگر بدون اجازه همسرتان باشد، طبق شروط عقدنامه می‌تواند از شما طلاق بگیرد و تمام حق و حقوق قانونی خود از جمله مهریه را هم بگیرد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خیر ازدواج متعه مجازشرعی است ؛ شکایت در این خصوص ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله برای ایشان حق طلاق ایجاد می شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر ازدواج موقت باشد نمی تواند شکایتی مطرح کند اما به دلیل همین موضوع می تواند به صورت یک طرفه طلاق بگیرد.