مشاوره حقوقی رایگان - تعریض کوچه بن بست خصوصی

با سلام و عرض ادب
من ملکی کلنگی دارم و زمانی که به شهرداری برای گرفتن دستور نقشه جهت ساخت مراجعه کردم میگه باید از شمال ملک که یک کوچه بن بست 2 متری اختصاصی برای همسایه پشت قواره است و تنها یک درب در آن کوچه وجود دارد و در طرح تفضیلی شهرداری هم نبوده عقب نشینی کنم و کوچه برای اون ملک ماشین رو بشه.
می خواستم بدونم آیا شهرداری چنین اختیاری برای کوچه های خصوصی داره یا نه.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در مورد تملک کوچه بن بست طبق قانون ، قانونگذار در مورد تملک کوچه بن بست در ماده 24 قانون مدنی بیان می کند که : « هیچ کس نمی تواند طرق و شوارع عامه و کوچه هایی را که آخر آنها مسدود نیست تملک نمایدلذاشهرداری طبق ضوابط وقانون شهرداری امکان دارد چنین اظهارنظری کند