مشاوره حقوقی رایگان - سلام حضانت فرزندان

اگر مادری به قتل برسد و شوهرش متهم به قتل باشد تکلیف حضانت فرزندان خردسالش با جد پدری یعنی پدر قاتل است یا جد مادری ؟ و پدر زن مقتول ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با وجود ولی قهری بحث قیمومیت منتفی
لکن حضانت اصولا با جد پدری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضانت غیر از ولایت قهری است که با جد پدری است.
اما حضانت را دادگاه ممکن است به هرکسی که صلاحیت دارد بدهد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با جد پدری.
اگر صلاحیت نداشته باشد و هیچ فرد صالح دیگری وجود نداشته باشد دادگاه در این مورد تصمیم خواهد گرفت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادگاه در مورد حضانت فرزندان تصمیم خواهد گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جدپدری از لحاظ قانونی ولی قهری محسوب می‌شود فلذا ایشان هستند که تکلیف نگهداری فرزندان را بر عهده دارند.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام. اصولا بر عهده ی جد پدری، ولی در صورتیکه جد پدری صلاحیت نداشته باشد دادگاه شخص دیگری که صلاحیت داشته باشد انتخاب می کند و اگر هیچ فرد صالح دیگری هم وجود نداشته باشد دادگاه در این مورد تصمیم می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضانت را دادگاه کسی که صلاحیتشو داشته باشد تعیین می‌کند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام با جدپدری مگر عدم صلاحیت وی محرز شود